Al 125 jaar een begrip in luchtkwaliteit

De plekken waar we wonen en de manier waarop we leven verandert continu. Daarom is Zehnder al sinds 1895 bezig met het produceren van innovatieve oplossingen voor het beste binnenklimaat.

section

Innovatie

Het familiebedrijf Zehnder werd opgericht in 1895 door Jakob Zehnder in Gränichen (Zwitserland) en heeft een rijke geschiedenis aan innovatieve, betrouwbare producten.

Van lichtgewicht motorfietsen tot de uitvinding van de buizenradiator, en van de eerste badkamer radiator tot een volledig binnenklimaatsysteem. Zehnder heeft zich ontwikkeld tot een internationale groep van bedrijven met ca. 4000 medewerkers. De producten worden in 70 landen verkocht.

Kwaliteit

Zehnder is marktleider op het gebied van binnenklimaatsystemen. Zo'n positie behoud je alleen wanneer je kwalitatief hoogwaardige oplossingen biedt. Bij Zehnder wordt er daarom continu gestuurd op leren en voortdurend verbeteren. De organisatie gelooft dat deze twee factoren cruciaal zijn voor langetermijnsucces.

section
section

Het succesverhaal

van een Zwitserse familie

Vanuit een kleine werkplaats in Gränichen, Zwitserland, is Zehnder uitgegroeid tot een wereldwijde speler in gezonde en comfortabele binnenklimaatoplossingen. Het bedrijf, dat al 125 jaar bestaat, draagt de passie van de Zehnder-familie in zijn DNA. Als trotse voorzitter van het bedrijf leidt Hans-Peter Zehnder sinds 2014 de Raad van Bestuur. En er staat al een nieuwe generatie klaar. Milva Inderbitzin-Zehnder, de dochter van Hans-Peter Zehnder, zal als vijfde generatie toetreden tot de Raad van Bestuur. Deze toewijding van de Zehnder-familie laat zien dat ze verantwoordelijkheid neemt voor de toekomst van het bedrijf.