Zes sensoren. Eén gezond binnenklimaat.

Met de Airdentifier krijg je weer controle over de lucht die je elke dag inademt.

section

Weet wanneer. Weet hoe.

Het verbeteren van de lucht binnen is eenvoudig. Je moet alleen weten wat je moet doen en wanneer. De Airdentifier laat het zien met behulp van zes hoogwaardige sensoren. Je krijgt een seintje wanneer het tijd is voor actie. Ook krijg je handige tips en adviezen om de lucht om je heen gezond te houden.

section

Meten is weten

Kwalitatief hoogwaardige sensoren

Als het om gezondheid gaat, is precisie belangrijk. Kleine beetjes maken grote verschillen. Daarom maakt de Airdentifier gebruik van dezelfde sensortechnologie die wordt toegepast in NASA ruimtevaart.

Met Zwitserse precisie meten de sensoren de luchtdeeltjes in jouw huis of kantoor. Doordat de Airdentifier zich automatisch kalibreert, blijven de sensoren je voorzien van de meest accurate inzichten tot wel 15 jaar na aanschaf.

Verbeteren & voorkomen

Alle inzichten in een handige app

Op het scherm van de Airdentifier zie je in één oogopslag hoe het met je binnenklimaat is. Tegelijkertijd helpen pushnotificaties en real-time data in de app je bij het herkennen van patronen.

Handige artikelen en tips in de app helpen bij het voorkomen van een slechte luchtkwaliteit. Je downloadt de Airdentifier by Zehnder app in de App store of Play Store.

section
Google Play Store
Apple App Store

Zo meten wij je binnenuitstoot

In de lucht om ons heen zweeft van alles. Soms ruik je het, zelden zie je het, en nog minder vaak merk je wat het doet met je gezondheid. Dus hoe weet je of het gezond is? De Airdentifier geeft advies. Daarvoor meet het continue de volgende 6 waarden:

Krijg grip op je binnenuitstoot

Verbeter je binnenklimaat. Weet wanneer. Weet hoe.